Hatchback
daniel-kudela-mlDc9Kx2Gjk-unsplash

Hatchback

Het kopen van een hatchback is enorm populair op diverse marktplaats websites. Maar welke hatchbacks zijn er op dit moment enorm populair? Om je hier een goed beeld over te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste punten. Hierdoor heb je een goed beeld van de mogelijkheden en weet je zeker dat je niet de verkeerde keuze zult maken. Mocht je naar aanleiding hiervan nog additionele vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze zodat je zeker weet dat je een prachtige hatchback zult aanschaffen.

De Renault Clio

Een van de meest opvallende auto’s langs de weg die een hatchback is, is de Renault Clio hatchback. De voorvaderlijkste kleur is rood en dit komt omdat de Renault Clio enorm zuinig is met een verbruik van 1 op 31,3. Ben jij een sportieve gebruiker? Dan rijdt de auto alsnog 1 op 25 waardoor het zeker aan te raden is om dit model aan te schaffen. Heb jij het nieuwste model? Dan zal jouw Clio voorzien zijn van een start/stop systeem wat de auto nog een stuk zuiniger maakt. Om deze reden kiezen steeds meer mensen voor de dCi 90 life die begint met een 1461 cilinder. Dit model heeft 90 pk en is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede hatchback.

7286dfec78ce47a3a84ddcdd430e953f

Het kiezen voor Volkswagen

Als we kijken naar populaire auto’s dan kan de Volkswagen natuurlijk niet ontbreken. De Volkswagen Golf is op de dag van vandaag nog een enorm populair model en daarom mag de Golf Hatchback zeker niet in het rijtje ontbreken van populaire hatchbacks. Over het algemeen kiest men voor een diesel 1.6 TDI Trendline waarbij de motor goed is voor 90 pk. Wil jij liever voor een benzine variant gaan? Dan wordt er over het algemeen gekozen voor de 85pk met 999 cilinder variant. Qua aanschafprijs is het wel een dure auto, maar de Golf is voorzien van geweldige luxe en rijdt tevens super lekker. Daarnaast is het ook nog mogelijk om te kiezen voor een elektrische variant namelijk de e-Golf. De elektrische golf heeft een actieradius van ongeveer 300 kilometer en om deze reden is deze auto ideaal als je niet continue de weg op moet. Ben jij benieuwd naar aanvullende mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

MEER TE WETEN KOMEN